SZC logo

Zalaegerszegi Szakképzési Centrum

OM kód: 203 067/002 | 8900 Zalaegerszeg, Jókai M. u. 4-6.

Intézmény logo

Zalaegerszegi SZC Csány László Technikum

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Bemutatkozás

Köszöntő, víziónk, missziónk

Igazgatói köszöntő

"Egy ország versenyképessége nem az üzemekben vagy a kutató laboratóriumokban dől el, hanem a tantermekben."

L. Iaccoca, Chrysler gondolataival köszöntök minden kedves látogatót. Célunk, hogy a gazdász és informatikus képzés területén nagy hagyományokkal rendelkező intézményünkben korszerű, versenyképes tudást biztosítsunk a továbbtanulni szándékozóknak, és a szakmát elsajátító, abban elhelyezkedni kívánó diákjainknak egyaránt. Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy tanítványainkat felkészítsük az életre, hogy a világra nyitott, boldog és kiegyensúlyozott felnőtté válhassanak. Nagyon fontos számunkra a szakma szeretetére nevelés mellett az általános műveltség megalapozása is.

Azt valljuk, hogy a gyermek személyiségét elsősorban a támogató elismeréssel, elfogadással és szeretettel alakíthatjuk.

Hiszünk abban, hogy a közösségnekigenis van személyiségformáló ereje, amelynek minden jelenlegi és jövőbeli Csányos diák, oktató és dolgozó kulcsszereplője.

Németh Andrea

igazgató

 

Víziónk, missziónk

Iskolánk a gazdasági és informatikai képzések területén nagy hagyományokkal rendelkezik. Célunk, hogy diákjaink számára a gyakorlatban is jól hasznosítható tudást adjunk át, leendő szakmájuk legújabb innovációival megismertessük őket.

Arra törekszünk, hogy tanulóinkkal megszerettessük leendő szakmájukat, ismereteiket minél szélesebb körben bővítsük. Oktató és nevelő munkánk során arra fókuszálunk, hogy diákjaink személyiségét, szemléletét formáljuk, tehetségük érvényesüléséhez teret biztosítsunk, erre 140 éves múltunk is kötelez.

Tevékenységünk legfőbb jellemzői

Az iskola, a város legrégebbi oktatási intézménye, 2020. július 1-e óta viseli a  Zalaegerszeg SZC Csány László Technikum nevet. Az iskola középfokú oktatási intézmény, ahol a technikus képzés keretében a tanulók érettségire és technikusi vizsgára történő felkészítése folyik. Magas minőségű szakmai munkával megalapozzuk, iskolánk tanulói számára a felsőoktatási tanulmányait és felkészítjük Őket a munkavállalásra.

Bemutatkozás

Partnereink

SZC logo

Zalaegerszegi Szakképzési Centrum


Zalaegerszegi SZC Csány László Technikum

8900 Zalaegerszeg, Jókai M. u. 4-6.

Telefon: +3692511800

E-mail: igazgatosag@csany-zeg.hu

OM azonosító: 203 067/002


2024Zalaegerszegi SZC Csány László Technikum