SZC logo

Zalaegerszegi Szakképzési Centrum

OM kód: 203 067/002 | 8900 Zalaegerszeg, Jókai M. u. 4-6.

Intézmény logo

Zalaegerszegi SZC Csány László Technikum

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Hírek

2024. márc. 24.


Igazgatóság

    Csány Gála 140

    Az intézmény fennállásának 140 éves jubileuma tiszteletére gálaműsort szerveztünk a Hevesi Sándor Színházban. A nagyszabású kulturális rendezvényen az iskola oktatói és diákjai csillogtatták meg tehetségüket.

    Csány Gála 140

    A Csány Technikum Jubileumi Gálaműsort szervezett az intézmény 140 éves jubileuma alkalmából. A rendezvény résztvevőit dr. Sifter Rózsa főispán, Vígh László országgyűlési képviselő és Németh Andrea igazgató köszöntette.

    A Csány Gála egy különleges középiskola (Csány Technikum) különleges rendezvénye. Az idei évben a műsorszámok közös üzenete: a Csányos szívben, a Csányos lélekben rejlő gyökerek és szárnyak.

    Mert......

    „… a gyermekeknek két dolgot kell adnunk: gyökereket és szárnyakat. Gyökereket, amelyek tartást adnak, hogy tudják, hova tartoznak, de ugyanígy szárnyakat is, amelyek az egyiket a kényszereitől és előítéleteitől szabadítják meg, a másiknak lehetőséget adnak új utakat bejárni vagy inkább repülni.” (Goethe)

    Gyökerek… Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy tanítványainkat felkészítsük az életre, hogy a világra nyitott, boldog és kiegyensúlyozott felnőtté válhassanak. Nagyon fontos számunkra a szakma szeretetére nevelés mellett az általános műveltség megalapozása és az értékközvetítés is.

    Szárnyak….. Azt valljuk, hogy a gyermek személyiségét elsősorban a támogató elismeréssel, elfogadással és szeretettel alakíthatjuk. Arra törekszünk, hogy diákjaink ne csak abban higgyenek, hogy tehetségesek, hanem abban is, amire a tehetségüket fordítani akarják, vagyis olyan célt tudjanak kijelölni önmaguk és tehetségük kibontakoztatására, amelyben hisznek.

    Köszönjük a résztvevők (oktatók és diákok) az intézményünket támogató kultúrális és tánccsoportok, vendéglátó intézményünk munkatársainak közreműködését és a szülők támogatását!  💚

    Hálásak vagyunk minden támogatónknak, akik erkölcsi és anyagi támogatásukkal hozzájárultak az intézmény jövőbeli fejlesztéséhez. Hiszen a Csány Gála 140 bevételét az iskola új épületrészében kialakításra kerülő  modern oktatóterek berendezéseire fogjuk fordítani.🎓

    A Gáláról készült tudósítás ITT tekinthető meg.

     

    GALÉRIA

    Csány Gála 140

    2_1.jpg
    3_1.jpg
    4_1.jpg

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Tankönyosztás 2024/2025. tanév

    Tankönyosztás 2024/2025. tanév

    Tájékoztató a tankönyvosztásról

    2024. júl. 8.


    Igazgatóság

    Nyári ügyelet

    Nyári ügyelet

    NYÁRI ÜGYELETI NAPOK 2024

    2024. júl. 5.


    Igazgatóság

    Állatbarát Középiskola címet nyert iskolánk

    Állatbarát Középiskola címet nyert iskolánk

    A Csány László Technikum az állatvédelemben is jeleskedett az idei tanévben. Ennek köszönhetően elnyerte az Állatbarát Középiskola címet, valamint az Év Állatbarát Középiskola pályázaton 2.helyezést ért el.

    2024. jún. 19.


    Igazgatóság


    Partnereink

    SZC logo

    Zalaegerszegi Szakképzési Centrum


    Zalaegerszegi SZC Csány László Technikum

    8900 Zalaegerszeg, Jókai M. u. 4-6.

    Telefon: +3692511800

    E-mail: igazgatosag@csany-zeg.hu

    OM azonosító: 203 067/002


    2024Zalaegerszegi SZC Csány László Technikum