SZC logo

Zalaegerszegi Szakképzési Centrum

OM kód: 203 067/002 | 8900 Zalaegerszeg, Jókai M. u. 4-6.

Intézmény logo

Zalaegerszegi SZC Csány László Technikum

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Hírek

2024. márc. 24.


Igazgatóság

  Csány Gála 140

  Az intézmény fennállásának 140 éves jubileuma tiszteletére gálaműsort szerveztünk a Hevesi Sándor Színházban. A nagyszabású kulturális rendezvényen az iskola oktatói és diákjai csillogtatták meg tehetségüket.

  Csány Gála 140

  A Csány Technikum Jubileumi Gálaműsort szervezett az intézmény 140 éves jubileuma alkalmából. A rendezvény résztvevőit dr. Sifter Rózsa főispán, Vígh László országgyűlési képviselő és Németh Andrea igazgató köszöntette.

  A Csány Gála egy különleges középiskola (Csány Technikum) különleges rendezvénye. Az idei évben a műsorszámok közös üzenete: a Csányos szívben, a Csányos lélekben rejlő gyökerek és szárnyak.

  Mert......

  „… a gyermekeknek két dolgot kell adnunk: gyökereket és szárnyakat. Gyökereket, amelyek tartást adnak, hogy tudják, hova tartoznak, de ugyanígy szárnyakat is, amelyek az egyiket a kényszereitől és előítéleteitől szabadítják meg, a másiknak lehetőséget adnak új utakat bejárni vagy inkább repülni.” (Goethe)

  Gyökerek… Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy tanítványainkat felkészítsük az életre, hogy a világra nyitott, boldog és kiegyensúlyozott felnőtté válhassanak. Nagyon fontos számunkra a szakma szeretetére nevelés mellett az általános műveltség megalapozása és az értékközvetítés is.

  Szárnyak….. Azt valljuk, hogy a gyermek személyiségét elsősorban a támogató elismeréssel, elfogadással és szeretettel alakíthatjuk. Arra törekszünk, hogy diákjaink ne csak abban higgyenek, hogy tehetségesek, hanem abban is, amire a tehetségüket fordítani akarják, vagyis olyan célt tudjanak kijelölni önmaguk és tehetségük kibontakoztatására, amelyben hisznek.

  Köszönjük a résztvevők (oktatók és diákok) az intézményünket támogató kultúrális és tánccsoportok, vendéglátó intézményünk munkatársainak közreműködését és a szülők támogatását!  💚

  Hálásak vagyunk minden támogatónknak, akik erkölcsi és anyagi támogatásukkal hozzájárultak az intézmény jövőbeli fejlesztéséhez. Hiszen a Csány Gála 140 bevételét az iskola új épületrészében kialakításra kerülő  modern oktatóterek berendezéseire fogjuk fordítani.🎓

  A Gáláról készült tudósítás ITT tekinthető meg.

   

  GALÉRIA

  Csány Gála 140

  2_1.jpg
  3_1.jpg
  4_1.jpg

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Adó 1%

  Adó 1%

  Kérjük, hogy az SZJA 1%-ának felajánlásával támogassák intézményünket!

  2024. ápr. 12.


  Igazgatóság

  Fogadó óra

  Fogadó óra

  Tisztelt Szülők! 2024. április 18-án 16:30 és 18:30 között tartjuk iskolánkban a fogadó órát. Kérjük, előzetesen foglaljanak időpontot az oktató kollégákhoz!

  2024. ápr. 12.


  Igazgatóság

  Fókuszban az innováció és digitalizáció

  Fókuszban az innováció és digitalizáció

  A Digitális Témahét program keretében az informatika és távközlés ágazaton tanuló diákjaink a Zalaegerszegi Duális Ágazati Képzőközpont modern technológiai megoldásaival ismerkedtek meg.

  2024. ápr. 8.


  Igazgatóság


  Partnereink

  SZC logo

  Zalaegerszegi Szakképzési Centrum


  Zalaegerszegi SZC Csány László Technikum

  8900 Zalaegerszeg, Jókai M. u. 4-6.

  Telefon: +3692511800

  E-mail: igazgatosag@csany-zeg.hu

  OM azonosító: 203 067/002


  2024Zalaegerszegi SZC Csány László Technikum